Boek de beste prijs!
Krijg tot
15%
Korting

◊ Beste Prijs Garantie ◊ Ruim Beschikbaar ◊ Exclusieve Tarieven ◊ Geen reserveringskosten ◊ Onverslaanbare Prijzen ◊ Rewards Punten

Kamers

Sommige kamers hebben een spectaculair uitzicht over een van de vele grachten in Amsterdam terwijl anderen genieten van een uitzicht op de rustige binnenplaats of over de beroemde Warmoesstraat in het centrum.

Hotel faciliteiten en policies

Een hotel met alle moderne faciliteiten die u kunt verwachten van een 3-sterren boutique hotel

WinnRewards Loyaltyprogramma

Spaar op elke verblijf punten met het gratis loyaltyprogramma van WinnRewards

Welkom in Hotel CC

Hotel CC is ideaal gelegen in het historische centrum van Amsterdam. Op slechts enkele minuten loopafstand van het Centraal station en de meest belangrijke toeristische attracties zoals de Dam, Koninklijk paleis, Anne Frank huis, Madame Tussauds, bloemenmarkt en de bekende Wallen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Verder liggen zowel de winkelstraten en verschillende restaurants en cafés op loopafstand van het hotel.

Het hotel is gehuisvest in drie aangrenzende monumentale panden, alle kamers zijn smaakvol en modern ingericht, maar hebben hun historische karakter behouden. Een spannende melange van moderne en klassieke stijlen, met alle faciliteiten die u van een 3 sterren hotel kunt verwachten. Hotel CC is een ideaal hotel in Amsterdam.

  • Locatie in het centrum van Amsterdam

    Op slechts enkele minuten loopafstand van het Centraal station

  • GRATIS Wifi

    Geniet onbeperkt gratis Wi-Fi internet in gehele hotel

  • 24uur Receptie

    Onze receptie is 24 uur open

Locatie & Route

Parking in Amsterdam

Ontdek Amsterdam

No credit card? No problem at all. Use our online payment options and secure your booking.